De Collectie

Uw keuze uit mijn collectie wordt speciaal op maat gemaakt voor u. Perfect en passend, in eigen atelier, dus geen massaproductie. Creatief, deskundig en heel persoonlijk. De nieuwste computertechnieken worden gecombineerd met ambachtelijk vakwerk. En dit doen we voor iedere maat, van klein tot groot. Een belangrijk aspect in mijn collectie is de speciale aandacht aan grote maten (zowel in cup als omvang), waarbij stijl en kwaliteit nooit uit het oog verloren wordt. Daarbij gebruik ik stoffen van de beste Europese huizen waarmee ik al jaren samenwerk. Wat ik bereiken wil met mijn collecties is perfectie in elk opzicht:

  • het comfort – mijn ontwerpen zitten fantastisch.
  • de functionaliteit –  optimale ondersteuning en vorming.
  • het psychische – u voelt zich heel goed en zeker.
  • de esthetiek – prachtige vormgeving en kleuren.
  • de duurzaamheid – de ontwerpen zijn en blijven kwalitatief geweldig.

Ik nodig u graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken, om u kennis te laten nemen van mijn ontwerpen en mogelijkheden. Er zijn pasmonsters aanwezig in alle maten om tot een perfecte pasvorm te kunnen komen.
Passen en opmeten wordt altijd gedaan in aanwezigheid van een vrouwelijke medewerkster.
We verwelkomen u graag op afspraak: op donderdag van 09:30 uur tot 20:00 uur of vrijdag van 09:30 uur tot 17:00 uur. Heeft u meer vragen of wilt u verdere toelichting? Bel ons gerust, wij geven u graag antwoord.